Wie ben ikIk ben Tanja en ik breng mensen in verbinding met hun eigen licht- en liefdesbron.

Ik doe dit samen met mijn team, de Azez lichtengelen. De Azez lichtengelen komen een nieuwe liefdesenergie op aarde brengen.  Dit is een proces van duizenden jaren en levens geweest waarbij de mens op aarde nu toe is aan het ontvangen van deze hoge energietrilling. De energie van de Azez engelen helpt je te verbinden met je eigen lichttrilling en zal ook wonderen teweeg gaan brengen.

Je wordt weer verbonden met de diepe onvoorwaardelijke liefde die in ons

allemaal aanwezig is. Je hoeft hier helemaal niets voor te doen.

Je hoeft het alleen maar te ervaren...


Zodra we naar de aarde afdalen en opgroeien 'vergeten' we waar we vandaan komen en wie we werkelijk zijn.Tussen de lichtwereld waar we vandaan komen en de aarde zit zo'n groot verschil. Er vindt een verdichting plaats waardoor het voor vele mensen lastig is om op aarde  in verbinding met zichzelf te zijn. We komen terecht in een wereld waarin dualiteit overheerst. Waarin je mee moet draaien in de maatschappij van waaruit steeds meer druk op ons gelegd wordt. Dit is allemaal nodig geweest om ervaringen op te doen en van daaruit als ziel te kunnen groeien. Echter is het nu tijd dat de aarde mee mag gaan naar een hogere energietrilling en waarin de dualiteit achtergelaten wordt. Het is onze missie om de verbinding met jouw liefdes- en lichtbron te herstellen. Zodat iedereen vanuit zijn

eigen verbinding zijn/haar licht op aarde mag verspreiden.

Wij werken vanuit de stilte dus zonder woorden.

Iedereen krijgt wat hij/zij nodig heeft om zijn/haar eigen unieke pad

te kunnen bewandelen. Omdat wij vanuit de liefde voor de mens voor iedereen toegankelijk willen zijn leef ik mijn leven op aarde vanuit donaties. 


Ik heb hiervoor eerst in het leven zelf op mijn eigen verbinding leren

vertrouwen. De angsten waarmee ik ben opgegroeid, de stemmingen die ik van anderen oppakte, de controle willen houden (die we helemaal niet hebben), mijn plekje op aarde niet kunnen vinden etc...Ik heb alles los mogen laten en ik ben puur op vertrouwen mijn eigen pad gaan lopen. Dit is een proces van jaren geweest waarin ik keuzes heb gemaakt die niet altijd door anderen werden begrepen. Ze waren echter wel nodig. Ik moest mijn eigen pad gaan en ik mocht leren vanuit het leven. Daarnaast had ik deze ervaringen nodig om diepliggende pijnstukken in mezelf aan te gaan en te helen. Ik probeerde me staande te houden op deze aardse wereld en dat was behoorlijk pittig.


Gaande deze weg raakte ik het vertrouwen in het op aarde neerzetten van mijn missie kwijt. Ik voelde de druk vanuit de maatschappij, was op en wilde weg van de aarde, terug naar huis... Een reis naar India bracht voor mij de ommekeer.Daar werden mij opnieuw boodschappen en tekens getoond waarin mij het vertrouwen werd gegeven mijn missie op aarde te manifesteren. 

  

Van daaruit is een nog diepere reis naar binnen ontstaan.

De enige weg naar totale heling is de weg in jezelf aan te gaan en alle stukken die je daarin tegenkomt aan te kijken en met liefde te omarmen. Alles mag er zijn en gezien worden. Pas dan kunnen ze getransformeerd worden naar het licht en kun je vrijheid en heelheid gaan ervaren.


Ik heb niet zonder reden dit pad durven bewandelen. Aan het begin van mijn innerlijke reis zijn mij boodschappen en tekens gegeven.Deze gaven

aan dat mijn aanstaande pad zou bestaan uit wonderen die ervoor zouden zorgen dat ik mijn zielsmissie op aarde kan neerzetten. Deze wonderen zijn al een aantal keren op mijn weg gekomen. Elke keer als het erop leek dat ik niet verder kon kwamen er wonderen op mijn pad, meestal door andere mensen, waardoor ik weer verder kon en het vertrouwen in mij nog dieper geworteld werd. Het feit dat ik hier nog ben en de manier waarop ik leef is al een wonder op zich. Het is ook maar goed dat ik van te voren niet alles wist. Stapje voor stapje ben ik begeleid in mijn loslaatproces en ben ik daar waar ik nu ben. Ik leef een bezield leven vanuit liefde voor mezelf en de medemens. Het vertrouwen in mijn lichtengelen, mijn pad is immens en gaat al het menselijke te boven.


Ik leef samen met mijn zielsmaatje Toos. Toos is mijn labradoodle en is bij mij gekomen om mij te ondersteunen op mijn te lopen levenspad. Hij behoort ook tot één van de wonderen die al tot mij zijn gekomen. Toos en ik hebben geen eigen woonplek. We logeren daar waar we welkom zijn en we leven op basis van donaties. Natuurlijk is het voor mij als mens best spannend om deze weg te bewandelen. Maar het toont ook de moed en vastberadenheid die ik in mij heb. 


Ik mag het geloof in wonderen en de hoop weer terugbrengen bij de mensheid.   

Ik mag de liefde gaan verspreiden. Ik mag jou weer in verbinding brengen met jouw innerlijke licht. Grote dankbaarheid vervult mijn hart...
Vrijheid in Liefde,

Tanja de Vos