Wie ben ik

Ik ben Tanja, een verbinder tussen de lichtwereld en de aarde. Dit doe ik

door het geven van lichtsessies. Voor mij is het belangrijk dat

iedereen op aarde onvoorwaardelijke liefde mag ontvangen

en zich bewust mag worden van zijn/haar eigen licht en kracht.

Dit is dan ook de reden dat ik leef op basis van donaties. 


Ik breng mensen in verbinding met hun eigen licht- en liefdesbron.

Ik doe dit samen met de Azez lichtengelen die door mijn aardse lichaam heen werken. De Azez lichtengelen komen een nieuwe energietrilling op aarde brengen. Dit is een proces van honderden jaren geweest en de mens op aarde is nu toe aan het ontvangen van deze hoge energietrilling. De energie van de Azez engelen helpt je te verbinden met je eigen lichttrilling en zal ook wonderen teweeg gaan brengen. Je hoeft hier helemaal niets voor te doen. Je hoeft het alleen maar te ervaren...


We hebben allemaal het goddelijke in ons alleen is het niet altijd voelbaar. We komen allemaal op aarde om ons eigen leerproces aan te gaan en voelen ons vaak afgesneden van de lichtwereld.  Het is mijn zielsmissie om de verbinding met de liefdes- en lichtbron te herstellen. Zodat iedereen vanuit zijn eigen verbinding zijn/haar licht op aarde mag verspreiden.


Ik heb hiervoor eerst in het leven zelf op mijn eigen verbinding leren

vertrouwen. De angsten waarmee ik ben opgegroeid, de stemmingen die ik van anderen oppakte, de controle willen houden (die we helemaal niet hebben), mijn plekje op aarde niet kunnen vinden etc...Ik heb alles los mogen laten en ik ben puur op vertrouwen mijn eigen pad gaan lopen. Dit is een proces van jaren geweest waarin ik keuzes heb gemaakt die niet altijd door anderen werden begrepen. Ze waren echter wel nodig. Ik moest mijn eigen pad gaan en ik mocht leren vanuit het leven. Daarnaast had ik deze ervaringen nodig om diepliggende pijnstukken in mezelf aan te gaan en te helen. Ik probeerde me staande te houden op deze aardse wereld en dat was behoorlijk pittig.


Gaande deze weg raakte ik het vertrouwen kwijt... Ik ben zelfs op het punt gekomen waarop ik op de bodem kwam en niet meer verder kon leven. Ik was op en wilde weg van de aarde. Een reis naar India bracht voor mij de ommekeer.Daar werden mij opnieuw boodschappen en tekens getoond waarin mij het vertrouwen werd gegeven mijn missie te manifesteren.

  

Van daaruit is een nog diepere reis naar binnen ontstaan.

De enige weg naar totale heling is de weg in jezelf aan te gaan en alle stukken die je daarin tegenkomt aan te kijken en met liefde te omarmen. Alles mag er zijn en gezien worden. Pas dan kunnen ze getransformeerd worden naar het licht en kun je vrijheid en heelheid gaan ervaren.


Ik heb niet zonder reden dit pad durven bewandelen. Aan het begin van mijn innerlijke reis zijn mij boodschappen en tekens gegeven.Deze gaven

aan dat mijn aanstaande pad zou bestaan uit wonderen die ervoor zouden zorgen dat ik mijn zielsmissie op aarde kan neerzetten. Deze wonderen zijn al een aantal keren op mijn weg gekomen. Elke keer als het erop leek dat ik niet verder kon kwamen er wonderen op mijn pad, meestal door andere mensen, waardoor ik weer verder kon en het vertrouwen in mij nog dieper geworteld werd. Het feit dat ik hier nog ben en de manier waarop ik leef is al een wonder op zich. Het is ook maar goed dat ik van te voren niet alles wist. Stapje voor stapje ben ik begeleid in mijn loslaatproces en ben ik daar waar ik nu ben. Ik leef een bezield leven vanuit liefde voor mezelf en de medemens. Het vertrouwen in mijn lichtengelen en mijn pad is immens en gaat al het menselijke te boven.


Ik leef samen met mijn zielsmaatje Toos. Toos is mijn labradoodle en is bij mij gekomen om mij te ondersteunen op mijn te lopen levenspad. Hij behoort ook tot één van de wonderen die al tot mij zijn gekomen. Toos en ik hebben geen eigen woonplek. We logeren daar waar we welkom zijn en we leven op basis van donaties. Natuurlijk is het voor mij als mens best spannend om deze weg te bewandelen. Maar het toont ook de moed en vastberadenheid die ik in mij heb. 


Ik mag het geloof in wonderen en de hoop weer terugbrengen bij de mensheid.   

Ik mag de liefde gaan verspreiden. Ik mag jou weer in verbinding brengen met jouw innerlijke licht. Grote dankbaarheid vervult mijn hart...
Vrijheid in Liefde,

Tanja de Vos